Op alle bestellingen bij Piercing Mania is de Europese wetgeving voor online afstandsverkopen van toepassing. Via deze link kun je meer informatie vinden over de consumentenrechten die van toepassing zijn. Daarnaast zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.


Bij Piercing Mania zijn we altijd op zoek naar manieren om onze service te verbeteren. Daarom hebben we onze retourvoorwaarden op diverse punten verruimd ten opzichte van het Europees Herroepingsrecht.


Om het retourneren zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we een eigen retourformulier gemaakt dat gebruikt kan worden. Meer informatie over het retourneren middels ons eigen retourformulier kun je hier vinden. Daarnaast kun je ook gebruik maken van het Europees Modelformulier voor herroeping, welke hieronder is te downloaden.


Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. Bij een volledige retourzending ontvang je dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele standaard verzendkosten teruggestort. Kosten voor upgrades, zoals een express levering worden niet teruggestort.

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de verschillende verzendmogelijkheden en de bijbehorende tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht dien je het product inclusief eventuele toebehoren in de originele staat en verpakking te retourneren voor zover dat redelijkerwijs mogelijk is. Piercings zijn hygiënische producten en kunnen daarom enkel geretourneerd worden indien de originele verzegeling (de sealnaad) niet is verbroken. Om gebruik te maken van het Europees Herroepingsrecht kun je contact opnemen via klantenservice@piercingmania.nl. Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na eenmelding van je retourzending terugstorten via de betaalmethode waarmee is betaald zodra je retourzending in goede orde is ontvangen.