Het winkel saldo dat op je account staat kan tijdens het afrekenen worden gebruikt om een bestelling (gedeeltelijk) mee te betalen. Volg de volgende stappen om het saldo te kunnen gebruiken:

1. Zorg dat je bent ingelogd voordat je begint met winkelen (klik hier als je het wachtwoord niet weet).

2. Plaats eenmaal ingelogd producten in je winkelwagen.

3. Ga verder naar Afrekenen en vul ontbrekende gegevens alsnog in.

4. Bij de betaalmethoden staat nu de optie om het winkelsaldo te gebruiken.

5. Kies eventueel een tweede betaalmethode om het resterende bedrag te voldoen.

Het saldo op je account kan gebruikt worden om producten mee te betalen. Het is niet mogelijk om eventuele verzendkosten en/of transactiekosten met het saldo te betalen.