Om je spaarpunten te gebruiken moet je eerst inloggen op je account.

Als je eerder al een bestelling bij ons hebt geplaatst is er automatisch een account voor je aangemaakt. Het wachtwoord hebben we je per e-mail toegestuurd, maar je kunt deze hier direct opvragen als je deze niet kunt vinden.

Alle punten die je hebt gespaard blijven 365 dagen geldig. Op je account kun je precies zien hoeveel punten je hebt gespaard.

In de winkelwagen kun je spaarpunten gebruiken. Je kunt hier (een deel van) je bestelling mee betalen. Punten kunnen niet worden gebruikt om verzendkosten mee te betalen.